Tromsø på nett
itromso.net

Utdanningsinstitusjoner i Tromsø, som i så måte byr på flere spennende muligheter.


En eller annen form for utdanning kan være svært greit å ha, enten det er fra en videregående skole i Tromsø eller fra et universitet.

Forsiden
.
Aviser
Barn og unge
Bil
Bilder
Bilforhandlere
Bilutleie
Bokhandlere
Bolig
Bransjer
Bruktbiler
Bussruter
Bøker
Båt
Båtruter
Camping
Eiendomsmeglere
Elektrobutikker
Fergeruter
Flybilletter
Friluftsliv
Historie og kultur
Hobby og fritid
Hotell
Hurtigbåtruter
Interiørbutikker
Jobb
Kart og geografi
Klubber
Lag og foreninger
Ledige stillinger
Leiebil
Mat og drikke
MC
Motor
Møbler
Natur
Nyheter
Næringsliv
Offentlige etater
Opplevelser
Oppslagsverk
Overnatting
Reise
Reisebyrå
Rutetider
Severdigheter
Slektsforskning
Ting å gjøre
Togtider
Turistinformasjon
Utdanning
Været
Webkameraer
.

Breivika Tekniske Fagskole

imgNettbasert teknisk fagskole utdanning. Tilbyr utdanning innen fordypninene Data, Elkraft, Bygg og Anlegg.

Senioruniversitetet 45+

"Et tilbud til deg som er vitebegjærlig, og som vil lære mer i et sosialt og utviklende fellesskap, men uten eksamen som mål. Sett av to timer på onsdagene fra kl.11.00 til 13.00 og følg populærvitenskaplige foredrag..."

studenrabatt.no

"Vi har totalt 32 rabatter registrert i Tromsø. Velg kategori i menyen til venstre for å finne rabatter! Mangler vi en rabatt? Send inn forslag til rabatter her."

Videregående skoler i Tromsø

Tromsø huser en rekke videregående skoler, innenfor flere fagfelt.

Universitetsbiblioteket i Tromsø

Våre nettsider gir deg informasjon om bibliotekets tjenester, samlinger, historie, organisering, formidlings- og forskningsaktivitet.

Edunor

"Edunor gir deg muligheter til å lære noe nytt. Hos oss kan du ta videregående opplæring for voksne, etterutdanne deg innen ulike fag eller videreutdanne deg på høgskolenivå og få studiepoeng."

IAESTE Tromsø

Ved å være medlem i IAESTE får man god organisasjonserfaring, mange nye venner, mulighet for reiser både i inn- og utland, og kontakt med næringslivet. Mulighet for å være engasjert på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå!

Høgskolen i Tromsø

Høgskolen i Tromsø (HiTø) har som hovedoppgave å gi grunnopplæring innenfor helsefag, musikkutdanninger, lærerutdanninger og ingeniør- og økonomifag. Av IT-utdanning tilbyr høgskolen studiet Høgskoleingeniør i data (3-årig) Bachelorgrad

Tromsø maritime skole

En fremtidsrettet skole med lange tradisjoner. Videregående skole, teknisk fagskole, kurs, havarivernsenter, sikkerhetsopplæring for fiskere.

Universitetet i Tromsø

picVerdens nordligste universitet, og det ligger i Tromsø, også kalt Porten til Ishavet.
.

Studentsamskipnaden i Tromsø

Vår målsetting er et godt og attraktivt miljø for studentene i Tromsø. Vi forsøker å nå denne målsettingen gjennom drift av velferdstiltak for studentene.

Norges fiskerihøgskole

Utviklingen siden 1972 har bidradd til å realisere myndighetenes målsettinger om å gjøre Norges fiskerihøgskole til landets ledende kompetanseinstitusjon innen fiskeri og havbruk.

Skibotn feltstasjon

Universitetet i Tromsø bygget i årene 1980-82 en feltstasjon for bruk til en rekke av naturfagene som biologi, geologi, botanikk, fysikk og astrofysikk.

Senter for samiske studier

Senter for samiske studier har som mål å styrke universitetets samlede forsknings- og utdanningsvirksomhet knyttet til samiske og urfolksrelaterte tema.
 
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024