Tromsø på nett
itromso.net

Fiske med stang, jakte småvilt, koke bålkaffe, sove i telt. Kan det bli bedre?


Å være ute, tenne bål og steike pølse på spidd. Også Tromsø byr på muligheter.

Forsiden
.
Aviser
Barn og unge
Bil
Bilder
Bilforhandlere
Bilutleie
Bokhandlere
Bolig
Bransjer
Bruktbiler
Bussruter
Bøker
Båt
Båtruter
Camping
Eiendomsmeglere
Elektrobutikker
Fergeruter
Flybilletter
Friluftsliv
Historie og kultur
Hobby og fritid
Hotell
Hurtigbåtruter
Interiørbutikker
Jobb
Kart og geografi
Klubber
Lag og foreninger
Ledige stillinger
Leiebil
Mat og drikke
MC
Motor
Møbler
Natur
Nyheter
Næringsliv
Offentlige etater
Opplevelser
Oppslagsverk
Overnatting
Reise
Reisebyrå
Rutetider
Severdigheter
Slektsforskning
Ting å gjøre
Togtider
Turistinformasjon
Utdanning
Været
Webkameraer
.

Ta bussen og dra på skitur!

"Her finner du forslag om skiturer på fastlandet samt på Kvaløya og Ringvassøya der man ikke er avhengig av bil... men av buss! Håper det kan gi inspirasjon..."

Fiskeplasse i Troms og omegn

"Krabbedjupta er en bakke som stikker ut fra land ved Krabbenes. Bakken er meget skarp og uten ekkolodd er man nærmest sjanseløse..."

Ishavskysten friluftsråd

"Ishavskysten friluftsråd er et interkommunalt samarbeidsorgan for Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord og Tromsø kommuner... Friluftsrådet skal...være kommunenes service- og ekspertorgan innen friluftsliv og naturopplevelser..."

Den nye skiperlen

pic"Den er kanskje ikke så kjent blant skientusiaster, men vil du ha en heftig nedkjøring på over 800 høydemeter helt for deg selv kan det lønne seg å se her."

Sandvika, Karlsøy

pic"Kort og godt et paradis: Nydelige strender med gressbakker på innsida, beitet ned til golfstandard av geiteflokkene som passerer med mellomrom. Småkupert og frodig. Kort vei til bygda over et lite eide."

Klatremuligheter i Tromsø

pic"..Klatremulighetene burde tiltale dem som liker reine linjer, med riss og diedere i fast fjell og ruter på opp til 10 taulengder. Hollenderan har 70 - 80 ruter, de fleste av dem på 5- og 6-tallet..."

På ski omkring Tromsø

pic"Omlandet til Tromsø byr på utsøkte muligheter for skiløping og -kjøring. De dagene man bare vil kjøre og ikke orker tanken på klatreturen opp, er Tromsø Alpinsenter et bra tilbud."

Klubber i Tromsø

picFlere av klubbenen i Tromsø driver virksomhet basert på å være ute i friluft - gjerne aktiviteter relatert til friluftsliv.

Lyngsalpan

pic
Friluftsliv i Lyngsalpan… Mulighetene er mange og naturen er fantastisk.

Ski- og turløyper

picOpplysninger om løypeforhold for kommunalt tråkkede skiløyper. Her kan du laste ned både nytt løypekart for Tromsøya og kart over skiløyper og skileik-områder på Tromsøya, Kvaløysletta og Tromsdalen.
.

Padleguide for Tromsø

Dette er et forsøk på å lage en padleguide for Tromsø-området. Målet er å få laget en liste over de mest populære dagsturene, med utgangspunkt, lengde, og kanskje også vanskelighetsgrad?

Naturen i Tromsø

For mange er fritid ensbetydende med turer i og rundt Tromsø. Og her er det mange muligheter.

Friluftsliv på Yttersia:

picHav og himmel - og litt til. De som mekker sida ser ut til å like båt-livet... De har i allefall vært på tur på den såkalte Yttersida, altså området ut mot havet, utførr Tromsø.

Fjellgruppa TSI

pic"Fjellgruppa driver med allsidig friluftsliv gjennom hele studieåret, blant annet arrangerer vi fjellturer, kanoturer og brekurs."
 
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024